вівторок, 22 січня 2013 р.

Здорова їжа взимку.
Взимку в нашому раціоні необхідні більше калорій для зігрівання організму та захисні інгредієнти для підвищення імунітету.



Здоровий зимовий раціон має бути добре продуманим. Необхідно пам'ятати, що вітаміни, мікроелементи, макроелементи, складні вуглеводи та білки є більш важливими для нашого організму, аніж калорії. Важливо харчуватися регулярно – п'ять разів на день через кожні три години, тобто три основні прийоми їжі та два перекуси. Це дозволяє нашому організму підтримувати теплову рівновагу тіла.

Дієтичні добавки

Взимку достатньо складно дотримуватися раціону, який би забезпечив наш організм усіма необхідними поживними речовинами. Але можна додатково вживати дієтичні добавки, як то риб’ячий жир, женьшень в сиропі, ехінацея та вітамінні добавки. Але уникайте передозування дієтичних добавок, оскільки вони можуть викликати небажану взаємодію з іншими лікарськими препаратами. Тому краще проконсультуватися з лікарем або фармацевтом щодо дозування дієтичних добавок.




1 коментар:

технології сказав...

Дуже корисно знати